Regnet hade kommit och gått under dagen, och funderingarna gick kring huruvida det skulle bli någon rodd eller inte. Men vi är ju inte rädda för lite vatten, så när vi väl hade fått loss den lilla plastbåten som någon hade angjort vid "vår brygga" gled vi ut på vattnet från Stora Hallen.Med Urban som styrman, med Stig som taktroddare på BÅDA första årorna, med Willy och Hanna, Niklas och Gustav som övriga roddare och med Vide och Rose-Marie som passagerare .Turen gick till Falludden, där man i dagarna börjat resa det första huset, vilket blev ett bra utflyktsmål denna kväll. Vid Falludden var vattnet i det närmaste spegelblankt, och vi behövde inte ens lägga i ankaret, utan bullade bara upp innehållet i fikakorgarna.Att vi tjuvstartade lite med medlemsrodderna berodde ju lite på att vi ville att alla ringrostiga styrmän skulle få chansen att övningsköra lite, innan kvällen var över var det Urban och Hanna som hade tränats i styrmansövningar, Urban hade provat på lite innan, medan Hanna debuterade just denna kväll.En trevlig och glad skara var vi ikväll, men jag vill ändå nämna att det var många vi saknade, hoppas att ni dyker upp när medlemsrodderna drar igång på allvar, ni är efterlängtade!
Fredag 6 juni - Svenska flaggans dag, då vi brukar tåga in med musikkåren och övriga, någon bär vår flagga, vi behöver 2 personer som deltar i detta - är Du intresserad? Anmäl Dig till Stig!

Torsdag 12 juni - vi tjuvstartar lite med årets första medlemsrodd vid Stora Hallen, kl 18.30, här ges också möjlighet till lite övningskörning för ringrostiga styrmän

Söndag 15 juni - Fallens dag, Nettingen kommer att ros in efter vattenpåsläppet, samling kl 10.30, vi behöver ett fullt roddarlag - är Du intresserad? Anmäl Dig till Stig!

Söndag 22 juni - midsommarrodd från Lindbergsviken till Marma och tillbaka. Samling vid båthuset, avfärd till Lindbergsviken kl 9.30 - är Du intresserad? Anmäl Dig till Stig!

Torsdag 26 juni - medlemsrodderna börjar på riktigt, denna gång från båthuset kl 18.30

Torsdag 3 juli - medlemsrodd vid båthuset kl 18.30

Torsdag 10 juli - medlemsrodd vid båthuset kl 18.30

Lördag 12 juli - brudrodd, här behövs fullt roddarlag i högtidsklädsel, är Du intresserad? Anmäl Dig till Stig!

Torsdag 17 juli - medlemsrodd Rotskär runt (Skutskär) kl 18.30

Torsdag 24 juli - medlemsrodd i Gårdskär kl 18.30

Torsdag 31 juli - medlemsrodd i Marma kl 18.30

Lördag 2 augusti - brudrodd, här behövs fullt roddarlag i högtidsklädsel, är Du intresserad? Anmäl Dig till Stig!

Torsdag 7 augusti - medlemsrodd vid båthuset kl 18.30

Torsdag 14 augusti - medlemsrodd vid båthuset kl 18.00

Torsdag 21 augusti - medlemsrodd vid båthuset kl 17.30

Lördag 30 augusti - lysnatta, ev rodd med musikkåren på eftermiddagen, mer information om detta kommer

Det kommer fler datum, vi har många ro-liga idéer på gång, håll utkik, mer information kommer!