Så har vi då sagt tack till sommaren, tack till alla härliga, varma dagar, tack till mys och samvaro med fina människor, tack till Nettingen som fört oss samman! Med eldar, med facklor och marschaller har vi visat att ljuset är mäktigt, att ljuset alltid tränger bort mörkret.
 
Men trots att den mörka tiden ligger framför oss, så vet vi ju att det inte är långt kvar tills det är dags för vårens årsmöte, planering av sommarens rodder och iläggning av Nettingen - för ännu en sommar med sköna, roliga, mysigt, skrattfyllda och härliga rodder i härligt sällskap! Så även fast vi tar en mörk och välbehövlig vila, så är vi snart ute på sjön igen, och igen, och igen :)

Tack alla ni som gjort den här sommaren, och väl mött till våren/sommaren/hösten 2015!

 
 
 
 
Vi samlas vid Kullenbadet kl 20.00, för fika och samvaro och ror sedan iväg när solen gått ner (ca 21.00). Rodden går till båthuset i Älvkarleby där vi tänder grillen och dukar långbordet för ännu mer mys och samvaro. Varmt välkommen att vara med!
 
Foto: Lars-Göran Svensson 
 
 
Inte fullt så många roddare som det skulle kunna ha varit, en skön kväll som denna, men vi fick en fantastisk rodd i Gårdskär, som vanligt. Och som vanligt låter jag bilderna tala för sig själva :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi ses igen den 30 augusti - då blir det musikrodd (med flytande konstert vid badplatsen bakom Willys kl 17.00) och LYSNATTA!! :)
 
Väl mött då!