Det blev en fantastik Lysnatta! Ett fullt roddarlag tog Nettingen från Kullens fiskeläger till båthuset på Sandören i Älvkarelby, i sällskap av kajaker och motorbåtar. Längtar redan till nästa år (och då hoppas jag att vi slipper momentet "leta-bortsprungen-hund", som förtog så mycket av glädjen över den i övrigt fantastiskt vackra kvällen. Här kommer några bilder:
 
 
 
 
Alla roddare samlas ca 20:00-20:30 vid Kullens fiskeläge (medtag eget fika för en stunds fika och umgänge innan rodden).

 
Stjärnan markerar Kullens fiskeläge
 
När mörkret faller, ca 21:00 går rodden till båthuset på Sandören i Älvkarleby.
 
 
I båthuset blir det Gäspe efter rodden, vi ställer upp ett långbord med plats för ALLA som vill duka upp picknick-korgen och umgås. Grillen är tänd för den som vill grilla.

Varmt välkommen!!

PS. Ställ gärna ut marschaller längs älven och lys upp vägen för roddarna! OCH tänk på att när ni rör er i mörkret så syns ni inte så bra, använd gärna reflexer och/eller ficklampor! DS.
 
Följ oss gärna på: https://www.facebook.com/ElfkarlebyKyrkbatsroddare/
 
Snart är det Lysnatta!! :)

Rodden går från Kullens fiskeläger i Skutskär när mörkret faller (vid 21-tiden) och efter rodden blir det mys och umgänge i båthuset på Sandören! Grillen utanför båthuset är tänd, för alla som vill komma och vara med och umgås - roddare som åskådare!

Tag chansen, var en av roddarna som ror den fackelklädda båten längs Dalälven där stränderna smyckats med marschaller!! Detta är en kväll som inte liknar något annat, så anmäl dig NU! :)

Anmälan görs till Niklas, 070-527 33 85

VARMT VÄLKOMMEN!!

Följ oss gärna på Facebook - https://www.facebook.com/ElfkarlebyKyrkbatsroddare/