Den här tiden på året får vi många frågor om brudrodd, och det tycker vi är fantastiskt roligt!! Men det kan ju såklart vara jobbigt för ett blivande brudpar om man söker oss och inte får tag på någon som kan svara på de frågor man har! Därför har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får, och kanske hittar ni svaret på er fråga här:
 
Hur bokar man en brudrodd?
Ring eller maila. E-post: nettingen2000@gmail.com, telefon: 070-33 01 308 eller 070-527 33 85.
 
Vart går brudrodden? Vart åker man?
I många fall där Nettingen fått vara med och föra fram brudparet har festen hållits på Stora Hallen i Älvkarleby. Brudparet hämtas då upp vid vattenskidklubben (Stallmon) och rodden går sedan nedströms till det väntande festsällskapet.
 
Hur mycket kostar det?
Vid en "vanlig" rodd, t ex som den som nämns ovan, kostar det 2 500 kr. Vid andra/speciella önskemål behöver man kontakta någon i styrelsen för att få prisuppgift. (T ex om båten behöver fraktas på trailer, eller om man har önskelmål om något annat som innebär ytterligare kostnad för föreningen.)
 
Vad ingår i priset?
Brudbåge och dekoration av båten samt roddare och en styrman.
 
När och hur betalar man?
Vid bokning betalas en depositonsavgift om 500 kr, resten betalas när rodden är genomförd.
 
Kan man avboka om det blir dåligt väder?
Blir vädret dåligt kan rodden avbokas, depositionsavgiften betalas då inte tillbaka.
 
Detta är alltså de vanligaste frågor vi får, har ni något annat/ytterligare ni undrar över är ni välkomna att kontakta oss! 
 
 
 
Vill du bli roddare och ingå i ett roddarlag? Det krävs inte mycket! Det är bra om du har känsla för takt, gillar att vistas på vattnet och att umgås och ha trevligt - så kan du vara med i ett roddarlag!
Vi hoppas få ihop minst ett roddarlag, dvs. 14 roddare.

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse, eller samla ihop ett gäng med bekanta/obekanta och anmäl ert intresse! Skicka ett mail till nettingen2000@gmail.com eller lämna ett meddelande på https://www.facebook.com/ElfkarlebyKyrkbatsroddare/
Idag har vi satt ihop förslag till rodder, för sommaren 2017. Rodderna genomförs förutsatt tillräcklig uppslutning av roddare och lämpligt väder. Medtag fikakorg och ev badkläder. Föranmälan till nettingen2000@gmail.com, eller 070-527 33 85. Hoppas SÅ att vi ses i sommar!
Följ oss gärna på https://www.facebook.com/ElfkarlebyKyrkbatsroddare/
 
Kontakt via mail: nettingen2000@gmail.com