Sommaren närmar sig, och vi har precis haft styrelsemöte för att kicka igång sommarrodderna! Vi hoppas att vi ska få vara med och genomföra några beställningsrodder under sommaren, såsom brudrodd, doprodd, festrodd, födelsedagsrodd, kompisrodd eller företagsrodd. Känner Du att Du skulle vilja vara med på sådana aktiviteter så ring till Stig Svensson på telefon 026-77 170 eller skicka ett mail till nettingen@outlook.com och anmäl Ditt intresse.

Som vanligt börjar vi med årsmöte, varmt välkommen! Söndag 7 juni kl 15.00 i båthuset

 
Förra året valde vi ju att prova ett nytt upplägg för sommarens rodder, torsdagsrodderna togs bort och istället genomfördes rodderna under tre lördagseftermiddagar. Det blev tre mycket lyckade rodder, och därför kommer vi att använda samma upplägg även denna sommar. Rodderna föreslås förläggas till lördagar alternativt söndagar kl 13.00, exakta datum och tider kommer att beslutas vid årsmötet.

Vid styrelsemötet 5 maj togs följande förslag fram:

Kläcken 4 (5) juli
Rodden avgår från Rotskärsbron, för grillning och samvaro på paradisön Kläckgrund, vi bjuder på korv med bröd och dryck, samt kaffe och kaka, medtag gärna badkläder.
Föranmälan krävs*.

Marma 25 (26) juli
Rodd på Marmafjärden. Rodden avgår från Flottarkojan i Marma, för grillning och samvaro, vi bjuder på korv med bröd och dryck, samt kaffe och kaka, medtag gärna badkläder.
Föranmälan krävs*.

Gårdskär 15 (16) augusti
Rodd i Gårdskär. Rodden avgår från Gårdskärs fiskehamn, för grillning och samvaro, vi bjuder på korv med bröd och dryck, samt kaffe och kaka.
Föranmälan krävs*.

Övriga aktiviteter och rodder

6 juni, Sveriges nationaldag
Kyrkbåten kommer att finnas på plats, på Gammelgården i Älvkarleby, ingen rodd.

7 juni
Årsmöte kl 15.00 i båthuset på Sand, Älvkarleby.

14 juni, Fallens dag
Kyrkbåten kommer att finnas på plats, vid Stora hallen, ingen rodd.

21 juni, Nettingens födelsedag
Nettingens födelsedag firar vi som vanligt med den traditionella midsommarrodden från Lindbergsviken till Marma. Tider för detta kommer!
Föranmälan krävs*

29 augusti, Lysnatta
Lysnatta, med traditionell fackelrodd från Skutskär till båthuset i Älvkarleby. Rodden avgår från Kullens fiskeläger ca kl 21.00. Efter rodden blir det gäspe i båthuset, medtag egen fikakorg, grillmöjlighet finns.
Föranmälan krävs*

Har Du andra, egna idéer eller önskemål om rodder/aktiviteter under sommaren så går det alldeles utmärkt att dela med Dig av dessa.

* Föranmälan görs till Stig Svensson på telefon 026-77 170.

Medlemsavgift

Betala avgiften till bankgiro nr 5790-9566, glöm inte att uppge namn på samtliga, så att vi vet vem som betalar.

Vuxen 80 kr/år

Ungdom (13-18 år) 40 kr/år

Barn under 13 år gratis i vuxens sällskap.


Följ oss gärna på: https://www.facebook.com/ElfkarlebyKyrkbatsroddare?ref=hl


Nu ser vi fram emot en ro-lig, skön och mysig sommar tillsammans med er!

/Styrelsen