HEJ MEDLEM! 🙂
 
 
Visste Du att om man som medlem vill ut och ro med Nettingen och man har kollat att det finns styrman och att någon kör/sjösätter Nettingen till den önskade platsen, så ser vi i styrelsen för Elfkarleby kyrkbåtroddare inte att det finns hinder att genomföra den önskade rodden.
Detta förutsätter såklart att det finns en van styrman ombord som känner till vattnet där roden ska genomföras och på ett säkert sätt, detta gäller förstås även om man vill transportera Nettingen till önskad plats.
 
Om man inte själv har kunskap att framföra Nettingen som styrman så kan man höra med Urban Finell eller Niklas Westerholm, i framtiden hoppas vi att Elfkarleby kyrkbåtroddare kommer att kunna erbjuda fler vana styrmän i föreningen.
 
Har man inte kunskap eller behörighet till transportera Nettingen till önskade platsen kan man kontakta Niklas Westerholm.
 
Båttrailern är registrerad för en totalvikt på 1600 kg.
 
Är ni lite för få roddare så kan ni kontakta Hanna Westerholm så kan hon hjälpa till och fixa ett evenemang på Facebook för evenemanget, där fler medlemmar ges möjlighet att anmäla sig.
Vi kan nu försäkra våra medlemmar i Båtunionen. Om Du ännu inte är medlem för 2023 så går det alldeles utmärkt att swisha 100 kr för en vuxen och 50 kr för en person under 20 år (OBS, ange personnummer i meddelandet) till 123 279 74 88 Elfkarleby kyrkbåtroddare.
 
MVH
Styrelsen för
Elfkarleby kyrkbåtroddare

Kommentera

Publiceras ej