Regnet hade kommit och gått under dagen, och funderingarna gick kring huruvida det skulle bli någon rodd eller inte. Men vi är ju inte rädda för lite vatten, så när vi väl hade fått loss den lilla plastbåten som någon hade angjort vid "vår brygga" gled vi ut på vattnet från Stora Hallen.



Med Urban som styrman, med Stig som taktroddare på BÅDA första årorna, med Willy och Hanna, Niklas och Gustav som övriga roddare och med Vide och Rose-Marie som passagerare .







Turen gick till Falludden, där man i dagarna börjat resa det första huset, vilket blev ett bra utflyktsmål denna kväll. Vid Falludden var vattnet i det närmaste spegelblankt, och vi behövde inte ens lägga i ankaret, utan bullade bara upp innehållet i fikakorgarna.







Att vi tjuvstartade lite med medlemsrodderna berodde ju lite på att vi ville att alla ringrostiga styrmän skulle få chansen att övningsköra lite, innan kvällen var över var det Urban och Hanna som hade tränats i styrmansövningar, Urban hade provat på lite innan, medan Hanna debuterade just denna kväll.



En trevlig och glad skara var vi ikväll, men jag vill ändå nämna att det var många vi saknade, hoppas att ni dyker upp när medlemsrodderna drar igång på allvar, ni är efterlängtade!

Kommentera

Publiceras ej