Med Stig som styrman, fullt roddarlag och en handfull passagerare styrde vi kosan ut mot öppet hav denna underbara sommarkväll, havet var en vacker syn, så vacker att det hade räckt med hälften :)I väntan på avfärdAvfärd från Gårdskärs fiskehamn
Vi närmar oss öppet hav
Nästa Finland!?
Fikapaus... och drömmar om ett dopp i det varma vattnet...
Bertils underhållning är alltid efterlängtad, denna kväll delade han med sig av diktläsning, munspelande och berättelsen om när Bertil och hans pappa fraktade timmer med häst och vagn över vansklig is!
Mitt i underhållningen dök en båt upp bredvid Nettingen, Hellevi och Sigurd, som letat efter oss då Hellevi så gärna ville vara med och ro - efter fikat klättrade hon smidigt över i Nettingen och tog en av årorna och rodde med oss tillbaka till fiskehamnen :)
Så var även denna kväll över, men inga ledsna miner för det, vi ses igen på torsdag - denna gång i Marma, kl 18.30 som vanligt!


Varmt välkommen du med!

Regn, regn, regn.... ja, inte trodde vi att det skulle bli en av de härligaste rodderna i år inte, men det blev det ändå! Regnet öste ner under trailingen från Sand till Skutskär, men väl framme avtog det. Och innan kvällen var över var det otroligt vackert på älven.

Med 6 roddare och styrman gick turen genom Bodaån, förbi Kopphuslandet och Rotskärslandet, ut till Brämstugan. Här drev vi en stund i älven medan vi fikade.

Stackars alla er som lät regnet snuva er på en underbar roddtur...


Styrman StigKvällens fotograf MickeTorsten och Gayland, i bakgrunden Niklas och MatsMånga fina hus och båtar längs Bodaån, men ingen båt så vacker som vår :)Tack Micke för att du förser mig med bilder till bloggen, tack alla roddare som kom och gjorde den här roddturen möjlig, tack för en underbar kväll.

Till Dig som valde att stanna hemma pga regnet denna kväll, låt Dig inte luras fler gånger, ta med regnkläder och kom nästa gång, det brukar ordna sig till sist. De få gånger regnet stoppat oss från härliga medlemsrodder är lätträknade :)
På lördag, alltså den 19 juli var tanken att ro till Furuviks brygga -
för närvarande är antalet anmälda endast 4 stycken...

Kommer inga fler anmälningar in så gör vi ett nytt försök lördag den 16 augusti!

Hör av Dig till Stig om Du är intresserad!